Låsesmed i Hjørring – din lokale ekspert i låse- og sikringssystemer

Er du på udkig efter en professionel låsesmed, der kan gøre hverdagen tryggere? Hos Låsesmeden Hjørring tilbyder vi alt inden låse- og sikringssystemer – lige fra udskiftning af lås til totalløsninger inden for sikringssystemer.

Vi hjælper dagligt både privat- og erhvervskunder i flere byer i Nordjylland – og vi har også afdeling i Hjørring, hvor vi dækker hele Hjørring og omegn.

Har du brug for rådgivning inden for sikringssystemer, er du altid velkommen til at ringe til os eller bruge vores Prisforespørgsel – vi tager gerne en uforpligtende snak med dig eller giver et prisoverslag.

Har du akut brug for en låsesmed i Hjørring? Har du haft ubudne gæster, der har brudt din lås op, kan du ringe til vores døgntelefon på 40 55 44 84.

Vi tilbyder blandt andet service inden for:

  • Sikring af private hjem – beskyt dit hjem, så du kan føle dig tryg – også, når du ikke er hjemme.
  • Sikring af ejendomme – du kan ikke være over det hele – men med sikringssystemer er dine ejendomme sikret uanset, hvor du er. Vi hjælper med alt fra sikre låse til overvågningssystemer.
  • Sikring af erhverv og institutioner – vær sikker på, at materiel og andet er sikret mod ubudne gæster 24/7 med fx sikre låse, elektronisk adgangskontrol og videoovervågning.
  • Specialkonstruktioner – har du brug for en skræddersyet løsning? Vi sætter vores mange års erfaring og uddannelse i spil og laver den bedste løsning til dig.

Nedsæt risikoen for indbrud – både til private og erhverv

Det er svært (hvis ikke umuligt) at undgå forsøg på indbrud – men med en løsning fra Låsesmeden Hjørring er du bedre stillet, hvis nogen skulle få idéen. Alle på holdet er uddannet i branchen, og vi gør meget ud af vejlede dig i dine muligheder, når det kommer til låse- og sikringssystemer i Hjørring.

På den måde får du præcis den løsning, der matcher dine behov – uanset om det er at kontrollere et større område med videoovervågning eller opsætte sikringssystemer og tyverialarmer i privaten.

Hos Låsesmeden Hjørring hjælper vi med alt inden for sikring – lige fra simple oplukninger til avancerede sikring og reparationsopgaver.

Kontakt din låsesmed i Hjørring for et uforpligtende tilbud

Har du smækket dig selv ude, vil du gerne gøre dit hjem tryggere eller passe bedre på inventar og materiel i virksomheden? Uanset hvad står vi klar til at hjælpe dig hos Låsesmeden Hjørring.

Vi hjælper både private og erhverv, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig på dine muligheder.

Du kan ringe til os på 40 55 44 84 eller sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – så tager vi en uforpligtende snak.

Vi hjælper bla. med følgende

Oplukning af hjem og biler
Omkodning
Montering
Låsesystemer
Sikring af deres hjem
Pengeskabe og brandskabe
Alarmer

Låsesmeden Frederikshavn Aps

Frederik Gybels Vej 1
9300 Sæby
40 55 44 84
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 32343325

Låsesmeden Hjørring Aps

Læsøvej 1B
9800 Hjørring
CVR 42438987

Læs mere her

Aktiv Låseservice

Hornværket 7
9900 Frederikshavn
40 55 44 84
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 32343325

DøgnvagtDøgnvagt
40 55 44 84