SelectaDNA kan nedsætte risikoen for indbrud, tyveri og svind med op til 85%.

Politiet, DKR og forsikringsselskaberne anbefaler at du DNA-mærker dine værdier og forebygger indbrud og tyveri af værktøj, maskiner, kabler, varebiler, container og byggepladser med DNA-mærkning. I vedhæftede produktblad kan du få en fornemmelse af hvad det kan gøre for din virksomhed, hvor enkelt det er at arbejde med.

Vi har i årevis haft gode resultater i mere end 47 lande, hvilket kan ses i vort samarbejde med Politiet, DKR og forsikringsselskaberne. De anbefaler at sikre Tag gerne et kig på produktblad ”Bekæmp indbrud og tyveri i byggebranchen” og se den korte video ”DNA-mærkning af værktøj. Her får du en fornemmelse af hvor enkelt som specielt er møntet på sikring af din virksomhed i byggebranchen, med værktøj, håndværkerbiler, byggeplads etc.

Generel information om SelectaDNA mærkning.

Indbrudstyve og hælere kan ikke lide SelectaDNA-mærkede genstande, da politiet straks kan se hvorfra de er stjålet og ejeridentiteten. Dette har bidraget til væsentlig færre indbrud, røverier og svind i Danmark og godt 40 andre lande siden 2006. Fundne DNA-mærkede genstande i udlandet returneres til ejeren.

Hvordan virker DNA-Mærkning?

SelectaDNA Præsentation af DNA-mærkning